Vår restaurang

Från jord till bord

Varje meny arbeta Frida och Anna noggrant fram utifrån det urval av grönsaker och örter Zofia har skördeklara i trädgårdslandet på gården. Nästgårds hämtar vi bland annat ljuvligt lamm och hjortkött. För oss är smak, textur och upplägg lika viktigt som ursprung, miljömärkning och valet av hållbara produkter. Maten kompletteras med en dryckeslista där ölen från Stockebodas eget gårdsbryggeri sammas med flera lokala och internationella dryckesproducenter. Restaurangen är öppen för större bokade arrangemang och kommer till sommaren 2021 även hålla öppet för kvällsservering några kvällar i veckan.
Varmt välkomna med er bokning!

2CAF9037-BC14-41F4-A300-BF58F73469BE.jpe
7099FCB6-CA1B-4987-824A-EFFC6ED62AFB.jpe
3408346E-980F-4792-8733-B1B4FA6A0BC6.jpe
344858C1-90F7-4FD4-A9B7-1D687352D091.jpe
DB864503-214B-49FD-8594-9EA5FA1F4389.jpe
961C7117-B984-4803-82EB-00CE372F44F6.jpe