top of page
Bild 2023-03-27 kl. 11.51.jpeg

Gruppbokningar & Konferenser

Gruppbokningar och konferenser med logi och aktiviteter

Vår anläggning på Österlen i Skåne är också en utmärkt plats för företagskonferenser, gruppmöten, privata gruppbokningar, föreningsträffar och andra evenemang med olika aktiviteter. Vi erbjuder moderna och välutrustade konferenslokaler, komplett med all teknisk utrustning du behöver för att hålla ett framgångsrikt möte eller evenemang.

Våra lokaler och vackra omgivningar är mycket populära att boka för olika aktiviteter för både privata sällskap, föreningar och företag. Här finns möjligheter att anordna allt från hundutställningar och bilutställningar till kick-offer och andra företagsevenemang.

Konferensrum och mötesrum

Vårt stora konferensrum har en kapacitet på 60 personer och vårt lilla har plats för 15 personer. Det finns även ett mindre grupprum som kan nyttjas om ni behöver dela upp gruppen. Konferensrummen är nyrenoverade i varma färgtoner och har utrustning som exempelvis projektor och whiteboard.

Förfriskningar, logi och aktiviteter för privata gruppbokningar och företagsevenemang

Förfriskningar ingår alltid vid gruppbokningar och konferenser och vi har även full service med alla måltider och dryck med alkoholtillstånd. Här finns också möjlighet till logi i vår mysiga stugby i avslappnad och lugnande miljö, där ni också kan ta del av en fantastisk naturupplevelse.

Det finns ett brett utbud på aktiviteter med både vandring, olika lagkamper och många andra utomhusaktiviteter. Aktiviteter är bra för att bryta mönster, att utvecklas tillsammans och ha kul på ett avslappnat sätt.

Passa på att boka in er kick-off hos oss!

Boka konferens eller gruppbokning på Stockeboda Gård – Österlen i Skåne

Passa på att boka er konferens eller annan typ av gruppbokning på Stockeboda Gård på Österlen i Skåne. Här finns möjligheter till både möten, god mat, logi och aktiviteter som teambuildningsaktiviteter och mycket annat.

Upplev naturen på nära håll och få ett avslappnat och roligt företagsevenemang, föreningsträff eller någon annan privat tillställning för ett större sällskap. Här kan du anordna möten och/eller fest med en härlig middag och god dryck.

bottom of page