top of page
30FEA372-5C17-4478-B816-873412AB5ADA.jpeg

Bo i stuga på Österlen

Boende i vår stugby på Österlen

Välkommen till Skåne och upplev en avkopplande miljö på Stockeboda Gård, Österlen, med barnvänligt boende och där även hundar är välkomna. Här kan du njuta av vackert belägna stugor med en lugnande miljö, där du kan ta del av en fantastisk naturupplevelse. 

I våra hemtrevliga och välutrustade stugor med plats för upp till fem personer kan du bo och njuta av din frukost samt ha grillkvällar på en mysig veranda.

Boka stuga på Österlen i Skåne

Bo med naturen som granne i Skåne på underbara Österlen i våra stugor! Skogens vackra lugn finns här bara runt stugknuten tillsammans med bäckens porlande ljud som bjuder en känsla av stillhet och återhämtning.

Alla våra stugor är inredda i väl genomtänkta, hemtrevliga och inbjudande färger. Varje stuga är utrustad med pentry och köksutrustning för enklare matlagning och har två sovrum, ett allrum och ett badrum. Utanför varje stuga finns en mysig veranda med sköna sittplatser som inbjuder till både långa frukostar och sena grillkvällar.

Det finns gott om grillplatser att använda och på sommaren kan du även nyttja våra vedeldade badtunnor där det ingår en timmes bad i stughyran.

Vi har 15 stugor för uthyrning där du kan du bo bekvämt med upp till fem personer med 2 sovrum och en bäddsoffa i köket (totalt 75 bäddar i stugbyn). Det finns både täcken och kuddar tillgängliga till varje stuga. Det går också enkelt att hyra till sänglinne och handdukar för 150 kr per set (ingår vid bokning av bröllop eller konferens). Hos oss är det självklart att det ingår slutstädning i stughyran, då vi vill att det ska vara enkelt för våra gäster.

Boka stuga på Österlen i Skåne nu och upplev Stockeboda Gård och vår stugby!

Här du kan hitta mysigt och barnvänligt boende med plats för lek och bus.

Varmt välkomna till oss!

bottom of page