top of page

Bröllop på vackra Österlen i Skåne

Vigsel i skogsbrynet eller vid vår udde som sträcker sig ut i vattendraget? Stockeboda på Österlen i Skåne ligger vackert inbäddat bland ängshagar, ädelskog och vattendrag som ger en härlig inramning. Stockeboda Gård är också en av de mest eftertraktade platserna för bröllop på Österlen. Med vår rustika och mysiga festlokal med anor från 1600-talet och vackra omgivningar, kan vi skapa en unik upplevelse som du och dina gäster kommer att minnas för livet.

 

 

Bröllopsmiddagen komponerar vi utifrån era önskemål och serveras i vår stora vackra matsal med kalkade vita väggar och rustika bjälkar i taket. Här är det fritt att dekorera utifrån era önskemål och ni kan också dansa natten lång i vår festlokal.

 

 

Det går också att boka stugor i vår stugby så att gästerna kan stanna över för att sedan njuta av en härlig brunch tillsammans dagen efter.

 

 

Vi samarbetar också med professionella bröllopsplanerare och arbetar tillsammans för att skapa den perfekta atmosfären för din speciella dag.

 

 

Boka vår bröllopslokal i Skåne på Stockeboda Gård på Österlen i god tid för att skapa ert drömbröllop. Vi skapar ert bröllopsarrangemang utifrån era tankar, drömmar och förväntningar!

Välkomna att boka ett besök hos oss!

Bröllopsmiddag i vår vackra festlokal

Boka övernattning i vår stugby

Få hjälp med bröllopsplaneringen

Boka bröllopslokal i Skåne på Stockeboda Gård på Österlen

Anneli & Markus juni 2022

Anna & Derry juli 2022

Fredrik & Emma september 2022

Paulina & Micke november 2022

bottom of page